Välj språk

Image

Rosanna Högberg

PROJEKTLEDARE

info@pellybutik.se

0346-555 00

Helhetsleverantör av butikslösningar & butikskoncept

 

Startskottet gick 1939. Sedan dess har vi skapat, byggt och utvecklat butiker åt företag som vill ha butikskoncept som attraherar idag och i framtiden. 

”Med trygghet, service och enkelhet som ledord skall vi åt detaljhandeln erbjuda effektiva butikslösningar, från idé till slutprodukt”

Varje tid ställer sina krav på våra kunder och på oss. Under våra 75 år har vi kontinuerligt utvecklat och anpassat oss efter förändringar, inte minst idag när trender och köpbeteenden avlöser varandra. Verksamheten har utvecklats från att vara en idé och dröm om hur smarta och effektiva butiker bör vara till att bli en av landets ledande helhetsleverantörer med ambition att växa utanför de svenska gränserna.

Vi är oerhört stolta över vårt stora utbud av tjänster, produkter och breda kunskap som vi kan erbjuda, oavsett det handlar om att bygga en ny butik, utveckla en befintlig butik, skapa ett butikskoncept eller leverera ett entrésystem eller en hyllkantlist i rätt tid. Vårt mål är att fortsätta utvecklas för att möta våra kunders varierande behov och att göra det bättre än någon annan. Pelly Butiksinredningar är en helhetsleverantör med ett arv, en lång historia och siktet inställt mot innovation och framtid.

Create action Code of conduct Miljöpolicy ISO

Beställ katalog

X

Namn

Adress

Postnummer

Postort

Företag

E-mail