Skip to main content

Rätt retaillösning för varje kund

Vad menar vi med det egentligen? Det betyder att Pelly verkligen förstår vad varje kund behöver, för alla kunder innebär det olika saker och vi tycker om att skapa rätt lösningar tillsammans. Det här är Pellys varumärkeslöfte och vi arbetar efter det inifrån och ut. Pelly har funnits sedan 1939 och vi finns i Falkenberg på härliga västkusten med huvudkontor, utställning och lager och med vårt norska säljbolag öster om Oslo i Lörenskog. Välkommen att hälsa på!

VÅRT ERBJUDANDE

Pelly erbjuder både kundunika och standardiserade lösningar. Ett butikskoncept kan utgöras av det ena eller andra, eller en kombination av båda, vi utgår från vilka funktioner som behövs tillsammans med ett visuellt uttryck. Pelly arbetar med hela kedjan från idé till färdig butik samt löpande etableringar. Att Pelly har kompetens och engagemang är självklart, men det som gör oss riktigt duktiga är vår passion: Vi tycker att butiksinredning är väldigt roligt att arbeta med!

Engagemang, enkelhet och fokus

Detta är Pellys kärnvärden, tre ord som har stor betydelse för oss både internt och externt. För våra kunder innebär det att vi är lyhörda för kundernas och branschens behov, att vi är proaktiva och erbjuder kreativa och kundanpassade lösningar. Pelly ska även vara enkla att kommunicera och samarbeta med, med ett starkt kundfokus och hög servicegrad.

Vårt miljötänk

Pelly Butiksinredningar ser miljöarbetet som en möjlighet att ständigt utveckla verksamheten ur ett hållbarhetsperspektiv. Det är ett sätt att stärka affärsverksamheten och skapa långsiktiga relationer med leverantörer och kunder. Pelly är miljöcertifierade enligt ISO 14001 för att säkerställa ett hållbart tillvägagångssätt genom hela värdekedjan. Alla våra leverantörer är skyldiga att följa satt Code of conduct för att säkerställa etik, mänskliga rättigheter och hållbarhet.

Visa certifikatVisa miljöpolicy

VÅRA MEDARBETARE

KONTAKT

Gekås Skoavdelning

Lindab Göteborg

Carlings –Torp Köpcentrum, Uddevalla

Godisbanken Nacka

Ahlsell Work Wear

Hemköp Opaltorget

Hööks Ystad

Hemköp Frölunda Torg

RÄTT RETAILLÖSNING FÖR VARJE KUND

Våra Medarbetare  Produkter

Pelly Butiksinredningar AB 556440-0751