Skip to main content

Pelly levererar butiksbelysning

Butiksbelysning från Pelly Butiksinredningar

Butiksbelysning kan göra stor skillnad för en butik, med en dokumenterad ökning av försäljning genom spotlightbelysning av till exempel kampanjprodukter. Pelly jobbar med inredningsbranschens mest kompetenta samarbetspartners och i detta kapitel hittar du en del av de armaturer och belysningssystem i både halogen, LED och lysrör som vi marknadsför.

Då det händer saker snabbt inom butiksbelysning så är det i högsta grad ett levande sortiment och för att få den senaste informationen och tekniken så kontakta din säljare som kan berätta mer. Läs mer här.

Om Pelly

Förändring och utveckling sker ständigt inom retail vilket vi tycker är väldigt spännande! Det är så klart viktigt för oss på Pelly att förstå förändringarna så att vi vet vilka utmaningar och möjligheter våra kunder möter. Därför vi tar ständigt del av en mängd material i olika medier, åker på seminarier och föreläsningar, besöker mässor och tittar på en mängd olika typer av butikskoncept runt om i världen.

Pelly erbjuder både kundunika och standardiserade lösningar inom butiksbelysning. Ett butikskoncept kan utgöras av det ena eller andra, eller en kombination av båda, vi utgår från vilka funktioner som behövs tillsammans med ett visuellt uttryck. Pelly arbetar med hela kedjan från idé till färdig butik samt löpande etableringar av butiksbelysning. Att Pelly har kompetens och engagemang är självklart, men det som gör oss riktigt duktiga är vår passion: Vi tycker att butiksinredning och butiksbelysning är väldigt roligt att arbeta med!

Engagemang, enkelhet och fokus. Detta är Pellys kärnvärden, tre ord som har stor betydelse för oss både internt och externt. För våra kunder innebär det att vi är lyhörda för kundernas och branschens behov, att vi är proaktiva och erbjuder kreativa och kundanpassade lösningar. Pelly ska även vara enkla att kommunicera och samarbeta med, med ett starkt kundfokus och hög servicegrad.

Kontakt:
Pelly Butiksinredningar AB
Tel. 0346-55500


Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

    Pelly Butiksinredningar AB 556440-0751