Skip to main content

Alltid rätt retaillösning för varje kund.

Vad menar vi med det egentligen? Det betyder att Pelly verkligen förstår vad varje kund behöver, för alla kunder innebär det olika saker och vi tycker om att skapa rätt lösningar tillsammans. Det här är Pellys varumärkeslöfte och vi arbetar efter det inifrån och ut. Pelly har funnits sedan 1939 och vi finns i Falkenberg på härliga västkusten med huvudkontor, utställning och lager. Välkommen att hälsa på!

Vårt erbjudande
Pelly erbjuder både kundunika och standardiserade lösningar. Ett butikskoncept kan utgöras av det ena eller andra, eller en kombination av båda, vi utgår från vilka funktioner som behövs tillsammans med ett visuellt uttryck. Vi arbetar med hela kedjan från idé till färdig butik samt löpande etableringar. Att Pelly har kompetens och engagemang är självklart, men det som gör oss riktigt duktiga är vår passion: Vi tycker att butiksinredning är väldigt roligt att arbeta med.

Engagemang, enkelhet och fokus
Detta är Pellys kärnvärden, tre ord som har stor betydelse för oss både internt och externt. För våra kunder innebär det att vi är lyhörda för kundernas och branschens behov, att vi är proaktiva och erbjuder kreativa och kundanpassade lösningar. Pelly ska även vara enkla att kommunicera och samarbeta med, med ett starkt kundfokus och hög servicegrad.

Som retailpartner arbetar Pelly med allt som behövs för att varje kund ska få rätt lösning. Pelly har standardiserade produkter såsom basinredning, butikstillbehör, volyminredning, kassadiskar och aktivitetsinredning. I Pellys produktkatalog kan du hitta fler av våra standardartiklar. Vi utvecklar även helt unika butikskoncept där vi tittar på allt från kundvarv och varuexponering till materialval och designdetaljer för att få rätt helhetsupplevelse för kunden i butiken. Självklart löser vi även delar som logistik, montage och finansiering.

Förändring och utveckling sker ständigt inom retail vilket vi tycker är väldigt spännande! Det är så klart viktigt för oss på Pelly att förstå förändringarna så att vi vet vilka utmaningar och möjligheter våra kunder möter. Därför vi tar ständigt del av en mängd material i olika medier, åker på seminarier och föreläsningar, besöker mässor och tittar på en mängd olika typer av butikskoncept runt om i världen. Desto mer vi vet desto närmare kan vi komma rätt lösning i varje projekt! Vad behöver du hjälp med? Lämna dina uppgifter nedan så blir du snart kontaktad av Pelly.

KONTAKTA PELLY

    Pelly Butiksinredningar AB 556440-0751