Skip to main content

Tjänster

Konceptutveckling

Pelly tar fram förslag på hela ert butikskoncept och arbetar nära er genom hela processen för att hamna rätt. Mood Boards med material, färger och detaljer tillsammans med materialprover ger den första övergripande känslan. Sedan visualiseras konceptet i 3D för att ge en konkret bild av hur en butik kan se ut. Förslaget bryts ner i alla beståndsdelar och finjusteras innan processen går vidare mot produktion.

Teknisk konstruktion

Pellys konstruktionsavdelning är duktig på att arbeta med olika typer av material som trä, metall och plast och tar fram lösningar som inte kompromissar med den estetik som kunden vill ha. Den tekniska lösningen säkerställer så klart att inredningen blir t.ex. funktionell och hållbar, men även att det blir rätt prisnivå.

Montage

Pelly kan bygga och montera hela butiker med egna montörer genom ett stort kontaktnät för att få rätt kompetens till varje projekt: montörer, elektriker, rörmokare och snickare. Vi ser till att få ihop ett team med butiksbyggare som förstår butiksinredning och löser det som behövs för att gå från helt tom lokal till en färdig butik. Flera av våra butiksbyggare har arbetat med oss i många år och kan till exempel våra standardiserade produkter väldigt väl.

Projektledning

Våra kunder har ett eget projektteam som leds av en Kundansvarig som anpassar arbetet efter kundens unika behov. Vår kundansvarige sätter ihop teamet efter vad som behövs i projektet och dessa personer är sedan med i hela processen. Vi ser att det finns många fördelar med det här sättet att arbeta både externt och internt: ökad förståelse genom hela organisationen samtidigt som det skapar större effektivitet och ökad kundnytta.

Produktion

Pellys produktion sker genom ett stort nätverk av noga utvalda samarbetspartners runt om i världen. Det stora urvalet gör att vi kan anpassa varje projekt för att få fram rätt material till rätt kvalitet och pris. Idag arbetar vi med en mängd olika typer av material som till exempel trä, metall, plast, glas och papp.

Logistik

Pelly vet hur viktigt det är att öppna butiken i tid, därför lägger vi mycket resurser på att lösa logistiken både internt och externt. Vi kan även lagerhålla inredning för kompletta butiker så att det går snabbare att rulla ut och bygga kommande etableringar, eller genomföra komplexa och omfattande utrullningar.

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

    ALLTID RÄTT RETAILLÖSNING FÖR VARJE KUND

    Våra Medarbetare  Produkter

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

    Bli först med att få erbjudanden, tips och nyheter.

    Pelly Butiksinredningar AB 556440-0751