Skip to main content
Aktuellt

AI förändrar kundupplevelsen

Indivd revolutionerar fysisk handel genom AI-baserad kundanalys som skyddar kundens integritet. Med flödesanalys och anonymiseringsteknik får detaljhandeln realtidsinsikter för att förbättra kundupplevelsen och optimera butiksdriften.

Innovativ teknik som revolutionerar kundupplevelsen

I hjärtat av Sveriges tech-scen växer ett företag som sätter en ny standard för hur vi upplever fysisk handel. Indivd, med sin banbrytande AI-teknik, erbjuder detaljhandeln möjligheten att förstå sina kunders beteenden på en nivå som tidigare endast var möjlig för online-butiker. Genom att kombinera avancerad flödesanalys med rigorös anonymiseringsteknik, ligger Indivd i framkant när det kommer till att förena integritet och insikt.

AI-baserad kundanalys med respekt för integritet

När kundupplevelsen är mer central än någonsin, erbjuder Indivd verktyg för att skapa personliga och engagerande shoppingmiljöer. Företagets AI-teknik möjliggör realtidsanalys av kundbeteenden, vilket gör det möjligt för butiker att snabbt identifiera mönster och anpassa sig till kundernas behov och preferenser. Genom att anonymisera data på ett sätt som skyddar kundernas integritet, kombinerar Indivd djupa insikter med etiska dataskyddsstandarder.

Visionen bakom Indivd

Bakom Indivd står en vision om att förena högteknologiska lösningar med starka etiska principer. En av grundarna, Fredrik Amréus Hammargården, har tillsammans med sitt team utvecklat en plattform som inte bara ger värdefulla insikter till detaljhandlare, utan också säkerställer att kundernas integritet alltid respekteras.

Fredrik, entreprenören med en bakgrund som fotbollsspelare, har delvis en knäskada att tacka för att han befinner sig där han gör idag. ”Min karriär började inom fotboll, men en knäskada vid 18 års ålder tvingade mig att tänka om. Med den energin började jag driva egna projekt som senare blev startups och bolag”, säger han. Hans passion för att lösa problem inom fysisk handel har lett till skapandet av Indivd och en rad andra startups.

Från idé till verklighet

Indivds resa började med ett möte med ett Fortune 500-bolag i Tyskland. Det blev tydligt att ett specifikt problem behövde lösas innan andra lösningar kunde implementeras, vilket blev starten på en sju år lång resa. Under dessa år navigerade företaget komplexa GDPR-regelverk, en process som kostade över 10 miljoner kronor och tog fem år att lösa. Ett engagerat och skickligt team såg till att hindren övervanns, och idag har de en globalt patenterad anonymiseringsmetod samt kunder i hela Europa och Asien.

Förbättrad noggrannhet och kostnadseffektivitet

Indivds lösningar förbättrar noggrannheten hos besöksräknare avsevärt. Där traditionella räknare kan ha felmarginaler på upp till 432%, erbjuder deras teknologi en trovärdighet som är 6,5 gånger högre och minskar kostnaderna med minst 60%. De tillhandahåller dessutom insikter som tidigare bara varit tillgängliga online, såsom konverteringsgrader, bounce rate, besökstider och produktkategoribesök. Detta möjliggör för butiker att optimera bemanning, marknadsföring och försäljning baserat på data som är både djupgående och tillförlitlig.

Erkännanden och framtidsvisioner

Indivd har fått många utmärkelser, en av de mest betydelsefulla är att ha blivit listade på Ny Tekniks 33-lista över Sveriges mest spännande startups vid två tillfällen. Dessa erkännanden stärker företagets rykte och öppnar dörrar för nya möjligheter. Fredrik själv är lite extra stolt över att ha blivit utnämnd till Guldelev av sitt gymnasium, en utmärkelse som ges till ett fåtal personer per årgång.

På väg mot global expansion

Framtidsutsikterna för Indivd är ambitiösa. Inom de närmaste 3–5 åren planerar företaget att skala upp globalt och etablera en ny standard för fysisk handel. Med målet att ha cirka 30 000 kunder och erbjuda branschdata i realtid, ser Indivd fram emot att ge fysiska butiker samma insikter och förutsättningar som online-butiker har idag. Expansionen planeras till över 40 länder, med fokus på att lära sig från kunderna, skala upp verksamheten och fortsätta lösa verkliga problem.

Genom att hålla fokus på kundernas behov och leverera innovativa lösningar hoppas Indivd kunna övervinna framtidens utmaningar och fortsätta revolutionera detaljhandeln.

För mer information om hur Indivd förändrar detaljhandeln, besök deras webbplats www.indivd.com och upptäck deras innovativa teknik.

Pelly Butiksinredningar AB 556440-0751