Skip to main content
Aktuellt

Fem snabba till affärs- och konceptutvecklare Andreas Karlsson

Andreas Karlsson, en av Pellys mycket erfarna affärs- och konceptutvecklare, delar med sig av sina tankar och erfarenheter från sitt 20-åriga engagemang på företaget. Med en entusiastisk ton och ett leende på läpparna berättar han om sin passion för både arbete och fritid.

Hur länge har du jobbat på Pelly och vad jobbar du med?

”Jag har varit här i cirka 20 år, även om jag gjorde en liten avstickare till Proove under två års tid. På Pelly fokuserar jag främst på nykundsbearbetning.”

Hur skulle du beskriva din jobbvardag med tre ord?

”Oj, det var en svår fråga. Men jag landar nog ändå i engagerande, utmanande och rolig!”

Vad är viktigast för dig, för att du ska trivas på jobbet och på vilket sätt tycker du att Pelly är en bra arbetsgivare?

”Här finns en inarbetad struktur för väldigt mycket, med tydliga mål och bra tankar. Bland annat är vi certifierade enligt Great Place to Work, vilket jag tycker är väldigt positivt. En annan sak som jag verkligen uppskattar är att jag får vara med och påverka min vardag och planera min tid. Det är frihet under ansvar i dess rätta bemärkelse.”

Vad gör du helst på fritiden?

”När jag är ledig vill jag helst umgås med min familj (sambo och två barn). Det blir en del fotboll och gärna matlagning tillsammans med min sambo. Bland annat har vi nördat ner oss i napolitansk pizza, hur man kan tillverka den hemma och få den att smaka gudomligt. Jag tycker det är kul att bygga saker och bestämde mig för att tillverka en egen pizzaugn. Tyvärr klarade den inte de höga temperaturer som krävs för att få till en riktigt bra pizza, så i höstas stod en ny egenbyggd ugn färdig.”

Slutligen, vilken är favoritpizzan?

”Helt klart en traditionell Margherita! Vill man däremot bjuda på något festligt när gästerna kommer, kan jag tipsa om att toppa pizzan med löjrom, salladslök, creme fraiche och finhackad rödlök. Det kommer göra succé, jag lovar.”

Med en karisma som genomsyrar både hans professionella och personliga liv, är Andreas Karlsson en inspirerande individ vars engagemang sträcker sig bortom kontorsväggarna på Pelly.

Pelly Butiksinredningar AB 556440-0751