Skip to main content

Intresserad av en lösning till en tillfällig satsning som popupbutik?

Popupakuten.se hjälper kunderna att inreda sin popup-butik utan stora investeringar i inredning som efter några månader hamnar på ett lager för att samla damm och kanske aldrig återanvändas. Lösningen är både enkel och hållbar, då inredningen återanvänds och tack vare paketeringen är den också väldigt flexibel och anpassningsbar efter kundernas olika behov – både vad gäller syftet med butiken och ytan. För mer information: www.popupakuten.se

Popupakuten

OM PELLY

Rätt retaillösning för varje kund.

Välkommen till Pelly! Som retailpartner arbetar Pelly med allt som behövs för att varje kund ska få rätt lösning. Pelly har standardiserade produkter såsom basinredning, butikstillbehör, volyminredning, kassadiskar och aktivitetsinredning. I Pellys produktkatalog kan du hitta fler av våra standardartiklar. Vi utvecklar även helt unika butikskoncept där vi tittar på allt från kundvarv och varuexponering till materialval och designdetaljer för att få rätt helhetsupplevelse för kunden i butiken. Självklart löser vi även delar som logistik, montage och finansiering.

Förändring och utveckling sker ständigt inom retail vilket vi tycker är väldigt spännande! Det är så klart viktigt för oss på Pelly att förstå förändringarna så att vi vet vilka utmaningar och möjligheter våra kunder möter. Därför vi tar ständigt del av en mängd material i olika medier, åker på seminarier och föreläsningar, besöker mässor och tittar på en mängd olika typer av butikskoncept runt om i världen. Desto mer vi vet desto närmare kan vi komma rätt lösning i varje projekt! Vad behöver du hjälp med? Lämna dina uppgifter nedan så blir du snart kontaktad av Pelly.

    RÄTT RETAILLÖSNING FÖR VARJE KUND

    Våra Medarbetare  Produkter

    Pelly Butiksinredningar AB 556440-0751